Category Archives: Tweewielers

Stella Livorno Steps de Seniorenfiets

      Reacties uitgeschakeld voor Stella Livorno Steps de Seniorenfiets

Een jonge topper onder de elektrische fietsen is de Stella Livorno Steps. In recente tests is deze fiets vaak tevoorschijn gekomen als de fiets die de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit laat zien. De e-bike voor dames heeft dan ook alle elementen die de elektrische fietsen van Stella zo succesvol maken en dan nog een beetje extra. Dat maakt… Read more »

De fietsenmaker dichtbij Bavel levert onderhoud van uitstekende kwaliteit

      Reacties uitgeschakeld voor De fietsenmaker dichtbij Bavel levert onderhoud van uitstekende kwaliteit

Onderhoud aan uw fiets door Bikes 2 Enjoy staat garant voor uitstekende kwaliteit. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit een zeer geliefde service is. Als u veel gebruik maakt van een wielrenfiets, mountainbike of e-bike is regelmatig onderhoud essentieel. Hiervoor kunt u terecht bij de fietsenmaker Bikes 2 Enjoy in Breda. U heeft de keuze uit meerdere… Read more »

Een Johnny Loco bakfiets met een klassiek uiterlijk

      Reacties uitgeschakeld voor Een Johnny Loco bakfiets met een klassiek uiterlijk

Een bakfiets is handig voor uiteenlopende toepassingen. Waarvoor? U kunt er uw boodschappen eenvoudig in vervoeren, maar ook uw kinderen kunnen een lift krijgen met uw bakfiets. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets…. Read more »

Een damesfiets 28 inch als ideaal vervoermiddel

      Reacties uitgeschakeld voor Een damesfiets 28 inch als ideaal vervoermiddel

Damesfiets 28 inch Nederland staat bekend om het vele fietsen. Niet gek dus dat je heel veel mensen ziet fietsen. Mannen, vrouwen, studenten en kinderen die naar werk of naar school fietsen. Nederland heeft ook de perfecte fietsen hierdoor geproduceerd en ook bijvoorbeeld voor dames. Wanneer je als vrouw een fiets wilt uitzoeken dan kom je al snel op de… Read more »