Category Archives: Vakantie

Gezellig samen op vakantie

      Reacties uitgeschakeld voor Gezellig samen op vakantie
Seniorplein

Als je op vakantie gaat in een snel vakantiehuis in Frankrijk wil je je huisdier waarschijnlijk niet achterlaten. Je hebt gelukkig wel de mogelijkheid om je hond of kat naar een asiel te brengen voor de tijd dat je weg bent, maar veel eigenaren vinden dit geen fijn idee. Je weet immers niet hoe goed er voor je maatje gezorgd… Read more »

Leuk vakantiehuis in Luxemburg gezocht?

      Reacties uitgeschakeld voor Leuk vakantiehuis in Luxemburg gezocht?
Seniorplein

Ben jij op zoek naar een website waar jij een super leuk vakantiehuis in Luxemburg kan gaan boeken? Dan ben je hier op de juist plek terecht gekomen. Dit bedrijf biedt jou een leuk vakantiehuis waar jij goed van jouw vakantie kunt gaan genieten. Op de website van dit bedrijf zal je vele verschillende opties vinden voor een leuk huis… Read more »

De spanning is te snijden in escape room Enschede

      Reacties uitgeschakeld voor De spanning is te snijden in escape room Enschede
Seniorplein

Leuke escape room Enschede waar de spanning hoog oploopt. We hadden het over Wim Kersten. Hij heeft een aantal leuke liedjes op zijn naam staan zoals “Bij ons staat op de keukendeur”, “Woensdagmorgen krijg je rode rozen”, “Bloemetjesgordijn”, “Geef mij de liefde en de gein”. Hij zong solo of als lid van het bekende duo De Twee Pinten. We keren… Read more »

Reizen naar Costa Azahar, Spanje

      Reacties uitgeschakeld voor Reizen naar Costa Azahar, Spanje

Aan de Spaanse kust de Costa Azahar is het vrijwel het grootste deel van het jaar vrij zonnig te noemen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en weinig regenval is dit zeker een zeer zacht klimaat. Het hele jaar kan hier naartoe worden gereisd en MooiCastellon ziet dan ook het hele jaar door nederlanders met campers in de… Read more »

Formule 1 hotel Frankrijk en Duitsland

      Reacties uitgeschakeld voor Formule 1 hotel Frankrijk en Duitsland
Seniorplein

Wanneer u op doorreis bent is het vaak niet de bedoeling om veel geld uit te geven voor een overnachting. Toch wilt u natuurlijk wel gewoon kunnen genieten van een comfortabel bed en de nodige voorzieningen om u te verfrissen en een hapje te eten. Wel, in dat geval is het beslist interessant om eens kennis te maken met het… Read more »