Category Archives: Vakantie

De spanning is te snijden in escape room Enschede

      Reacties uitgeschakeld voor De spanning is te snijden in escape room Enschede
Seniorplein

Leuke escape room Enschede waar de spanning hoog oploopt. We hadden het over Wim Kersten. Hij heeft een aantal leuke liedjes op zijn naam staan zoals “Bij ons staat op de keukendeur”, “Woensdagmorgen krijg je rode rozen”, “Bloemetjesgordijn”, “Geef mij de liefde en de gein”. Hij zong solo of als lid van het bekende duo De Twee Pinten. We keren… Read more »

Reizen naar Costa Azahar, Spanje

      Reacties uitgeschakeld voor Reizen naar Costa Azahar, Spanje

Aan de Spaanse kust de Costa Azahar is het vrijwel het grootste deel van het jaar vrij zonnig te noemen. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en weinig regenval is dit zeker een zeer zacht klimaat. Het hele jaar kan hier naartoe worden gereisd en MooiCastellon ziet dan ook het hele jaar door nederlanders met campers in de… Read more »

Formule 1 hotel Frankrijk en Duitsland

      Reacties uitgeschakeld voor Formule 1 hotel Frankrijk en Duitsland
Seniorplein

Wanneer u op doorreis bent is het vaak niet de bedoeling om veel geld uit te geven voor een overnachting. Toch wilt u natuurlijk wel gewoon kunnen genieten van een comfortabel bed en de nodige voorzieningen om u te verfrissen en een hapje te eten. Wel, in dat geval is het beslist interessant om eens kennis te maken met het… Read more »