Category Archives: Woningen

Ga voor duurzaamheid en kies voor gevelbekleding met steenstrips

      Reacties uitgeschakeld voor Ga voor duurzaamheid en kies voor gevelbekleding met steenstrips

Wanneer u voor gevelbekleding met steenstrips kiest, kiest u gelijk voor een beter milieu. Daar doet u toch ook aan mee? Kies dan ook als het om woningen gaat voor de meest milieuvriendelijke oplossingen. Als particulier én als bedrijf kunt u kiezen voor gevelbekleding met steenstrips, waarmee een goede isolatie van gebouwen en huizen wordt gewaarborgd. Een goede isolatie zorgt… Read more »

De specialist weet alles over residentieel vastgoed

      Reacties uitgeschakeld voor De specialist weet alles over residentieel vastgoed

Op zoek naar exclusieve villa’s en appartementen in Kapellen of heeft u toch liever een stuk bouwgrond om uw eigen droomhuis te verwezenlijken? Kies dan voor de specialist. Men is op de hoogte van de huidige woningmarkt in de omgeving en kent als geen ander de geschiedenis van ieder residentieel vastgoed. Denk hierbij aan het bouwjaar, maar ook verbouwingen die… Read more »

Bekijk vloertegels voor de woonkamer met eigen ogen

      Reacties uitgeschakeld voor Bekijk vloertegels voor de woonkamer met eigen ogen

U kunt vloertegels voor de woonkamer met eigen ogen bekijken. In de showroom van KROON Vloeren in Steen vindt u een breed aanbod van houtlook tegels en nog veel meer. Als u op zoek bent naar vloertegels, dan is het natuurlijk niet altijd eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de vloertegels als deze eenmaal in uw woning zijn… Read more »