Category Archives: Vervoer en transport

Verhuistips voor senioren

      Reacties uitgeschakeld voor Verhuistips voor senioren

Ben jij op zoek naar een seniorenverhuizing? Er zijn veel senioren die op een bepaald moment gaan verhuizen naar een kleinere woning. In veel gevallen hebben ze niet meer zoveel ruimte nodig. Een woning met een tuin hoeft niet meer. Ze gaan daarom liever naar het centrum van de stad in een appartement. Op die plek zitten ze dichter bij… Read more »

Wij zijn Noot, de rolstoeltaxi

      Reacties uitgeschakeld voor Wij zijn Noot, de rolstoeltaxi
Seniorplein

Bent u op zoek naar een rolstoeltaxi? Wij willen onszelf dan even voorstellen. Wij zijn Noot de rolstoeltaxi. Wij rijden in Utrecht en in Gelderland. U kunt ons tegenkomen tijdens allerlei activiteiten. U kunt auto’s huren, maar wij zijn er bijvoorbeeld ook voor schoolreisjes. Wat vooral belangrijk is zijn onze rolstoeltaxi’s. Soms kan het vervelend zijn dat het hebben van… Read more »

Goedkoop Verhuizen is hét verhuisbedrijf in jouw regio

      Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop Verhuizen is hét verhuisbedrijf in jouw regio

Ga je binnenkort verhuizen? Bespaar jezelf dan veel werk door verhuisbedrijf GoedkoopVerhuizen in te schakelen. Kiezen voor GoedkoopVerhuizen betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Wij werken met professionele en vriendelijke verhuisteams en houden rekening met jouw specifieke wensen. Het inschakelen van ons verhuisbedrijf bespaart je een hoop gedoe. Maak gebruik van onze complete verhuisservice zodat je kunt genieten van een… Read more »