Category Archives: Vervoer en transport

Leuk en afwisselend werk: ga aan het werk als chauffeur in Limburg

      Reacties uitgeschakeld voor Leuk en afwisselend werk: ga aan het werk als chauffeur in Limburg

Heb je er wel eens over nagedacht om chauffeur in Limburg te worden? Ga voor de ideale droombaan! Het is werk dat een flexibele instelling vereist en het is belangrijk om het vermogen te hebben om grote verantwoordelijkheden te kunnen dragen. Voor een beroep als chauffeur is het makkelijk om via een uitzendbureau werk te vinden, zo ook bij het… Read more »

Maak verhuizen gemakkelijk: kies ervoor om een busje te huren

      Reacties uitgeschakeld voor Maak verhuizen gemakkelijk: kies ervoor om een busje te huren

Verhuizen kan heel gemakkelijk zijn; een busje huren scheelt u een hoop gedoe. Zo zult u minder stress ervaren tijdens de grote klus. Alle spullen dienen weer een nieuwe vast plek te krijgen en natuurlijk raakt u op een gegeven moment wel wat kwijt. Om het verhuizen iets gemakkelijker te maken, kunt u een busje huren. Vaak kunt u bij… Read more »

De spoedkoerier levert dezelfde dag jouw pakket op bestemming in bijvoorbeeld Amsterdam

      Reacties uitgeschakeld voor De spoedkoerier levert dezelfde dag jouw pakket op bestemming in bijvoorbeeld Amsterdam

Heb je een pakket dat met de spoedkoerier naar bijvoorbeeld Amsterdam vervoert moet worden? Dan kun je via de app van Just Cargo heel makkelijk koeriersbedrijven in Utrecht of Amsterdam vinden om jouw verzending te bezorgen. Alles wat je hoeft te doen is je zending aan te melden. Je kunt hierbij kiezen uit twee opties: een Just Cargo Direct en… Read more »

Tractor kopen? Kies voor een nieuw model in de showroom!

      Reacties uitgeschakeld voor Tractor kopen? Kies voor een nieuw model in de showroom!

Sterker nog, bij Jan Peters & Zonen kiest u uit diverse modellen nieuwe tractoren. Kom langs om het complete aanbod te bekijken. Het is afhankelijk van waar u de tractor voor wilt gebruiken. In de showroom van deze expert vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500… Read more »

Wij zijn Noot, de rolstoeltaxi

      Reacties uitgeschakeld voor Wij zijn Noot, de rolstoeltaxi

Bent u op zoek naar een rolstoeltaxi? Wij willen onszelf dan even voorstellen. Wij zijn Noot de rolstoeltaxi. Wij rijden in Utrecht en in Gelderland. U kunt ons tegenkomen tijdens allerlei activiteiten. U kunt auto’s huren, maar wij zijn er bijvoorbeeld ook voor schoolreisjes. Wat vooral belangrijk is zijn onze rolstoeltaxi’s. Soms kan het vervelend zijn dat het hebben van… Read more »

Autobanden met de juiste spanning en het juiste profiel

      Reacties uitgeschakeld voor Autobanden met de juiste spanning en het juiste profiel

Veilig aan het verkeer deelnemen. Autobanden die passen bij het weer zijn een belangrijke stap. Om de veiligheid van autobanden te handhaven, is het van belang dat de banden een juiste bandenspanning hebben. Is de spanning te laag of juist te hoog, dan komt het wel eens voor dat uw auto meer brandstof verbruikt en de banden sneller slijten. Daarnaast… Read more »

Dieplader transport en machinetransport: de mogelijkheden met speciale ladingen

      Reacties uitgeschakeld voor Dieplader transport en machinetransport: de mogelijkheden met speciale ladingen

Bij dieplader transport of machinetransport zijn er veel mogelijkheden voor speciale ladingen. Het is dan wel aan te raden om een professional in te schakelen. Het komt namelijk regelmatig voor dat bedrijven speciale ladingen willen vervoeren. Heeft u als bedrijf een lading dat breder of hoger is dan normale ladingen? Dan is het aan te raden een professional in te… Read more »

Goedkoop Verhuizen is hét verhuisbedrijf in jouw regio

      Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop Verhuizen is hét verhuisbedrijf in jouw regio

Ga je binnenkort verhuizen? Bespaar jezelf dan veel werk door verhuisbedrijf GoedkoopVerhuizen in te schakelen. Kiezen voor GoedkoopVerhuizen betekent kiezen voor kwaliteit en zekerheid. Wij werken met professionele en vriendelijke verhuisteams en houden rekening met jouw specifieke wensen. Het inschakelen van ons verhuisbedrijf bespaart je een hoop gedoe. Maak gebruik van onze complete verhuisservice zodat je kunt genieten van een… Read more »