Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren kopen

Ik was bezig met het verbouwen van mijn keuken, omdat er een kast in de keuken helemaal scheef hing. Dit kwam omdat het rails systeem was afgebroken van de kast. Ik wilde dit gaan repareren door er een plank achter te bouwen zodat het systeem weer vastgezet kon worden aan de kast. Toen ik de kastdeur eruit haalde om het te repareren liet ik de kastdeur vallen waardoor er een gat in mijn houten vloeren delen zat. Dit was zag er natuurlijk niet uit, en kon het ook niet repareren met houtvuller. Omdat het mijn houten vloeren niet de juiste kleuren hebben. Als je de houten vloer wilt maken met een kleur die er niet bij past, wordt het niet mooi.

Toch een nieuwe houten vloer

Daarom ben ik gaan zoeken of ik een nieuwe vloer van hout kon krijgen ergens. Aangezien ik toch al me halve huis aan het verbouwen was, kon ik net zo goed ook de vloer doen. Tijdens mijn zoektocht naar de houten vloeren ben ik via google uitgekomen op baxhouthandel.com. Een houten vloer is natuurlijk redelijk prijzig. Dit maakte voor mij niet uit omdat ik gewoon iets mooi wilden hebben in mijn huis. Aangezien ik gewoon een koophuis kan ik alle kanten op.

Top services van baxhouthandel.com

Ik had besloten om gebruik te maken van de service van baxhouthandel.com omdat zij ook de houten vloeren kunnen instaleren. Ik heb zelf namelijk geen verstand van het aanleggen van een houten vloer. Ook dit koste redelijk was geld maar het was het allemaal waard. De vloer ziet er uiteindelijk echt perfect uit, ze hebben het ook meteen kunnen schuren. Daarnaast had ik ook nieuwe plinten nodig, gelukkig hadden zij die ook op voorraad want ik had daar niet aan gedacht tijdens het kopen van de houten vloer. Deze hebben zij dus ook meteen kunnen plakken, dit had eigenlijk ook kunnen doen maar zij boden het aan voor dezelfde prijs. Dus perfecte service!

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Buitenkaarsen en Fakkels

Laten bouwen van een kapschuur

Koopwoning Verhuren Zwolle