Seniorplein
Image default
Woning en Tuin

Leegstandswetverhuur Deventer

Geïnteresseerd in leegstandswetverhuur Deventer? Neem contact op met Huis Verhuren Deventer voor een zorgeloze verhuurperiode!

Leegstandswetverhuur Deventer: wat is leegstandswetverhuur?

Bij leegstandswetverhuur verhuurd u uw te koop staande woning. Zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. U kunt een leegstandswetvergunning aanvragen bij uw gemeente, uw verhuurmakelaar van Huis Verhuren Deventer kan u hierbij helpen. Let erop dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning binnen heeft. Voordelen zijn dat u zelf de huurprijs mag bepalen, maar bepaalde huurbescherming hoeft te garanderen en direct een vergunning voor 5 jaar krijgt. Wel dient u toestemming te hebben van uw bank of hypotheekverstrekker en moet uw verzekeraar ingelicht zijn. 

Leegstandswetverhuur Deventer: werkwijze Huis Verhuren Deventer

Wij zorgen voor veel zichtbaarheid van uw koopwoning. Zo plaatsen wij uw woning op diverse websites zoals HollandExpatRentals en Pararius. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Daarnaast zorgen wij onder andere voor een waterdicht contract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer, wij bieden financieel en technisch beheer. Vraag een medewerker naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

 

Meer informatie over leegstandswetverhuur Deventer via Huis Verhuren Deventer? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Voor meer info : http://www.huisverhurendeventer.nl/

Gerelateerde artikelen

Jacuzzi goed voor oudere mensen

Makelaar Groningen

Buitenkaarsen en Fakkels