Category Archives: Aanbiedingen

Je begrafenis laten verzekeren

      Reacties uitgeschakeld voor Je begrafenis laten verzekeren
Seniorplein

Bij een begrafenis komt veel kijken. Het organiseren van de daadwerkelijke uitvaart, de kist en eventueel gedenksteen of urn, het uitnodigen van de nabestaanden en de receptie erna om alles even te laten bezinken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de erfenis verdelen. Naast dat er veel gedaan moet worden om de begrafenis te plannen komen… Read more »

E-sigaret gezond?

      Reacties uitgeschakeld voor E-sigaret gezond?
Seniorplein

De e-sigaret is, met name onder jongeren, populair. Een gezondere manier van roken met een breed scala aan verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. Maar wat is een e-smoker nu eigenlijk en wat zijn nu de voordelen ten opzichte van een gewone sigaret? En hoe gezond is het gebruik hiervan nou eigenlijk? Wat is het? De e-smoker is een… Read more »

Overal in Nederland vind je audiciens om een gehoortest te laten doen!

      Reacties uitgeschakeld voor Overal in Nederland vind je audiciens om een gehoortest te laten doen!
Seniorplein

Ons gehoor is natuurlijk heel erg belangrijk. Dat komt namelijk omdat we het gehoor dagelijks heel veel gebruiken en we ook echt afhankelijk zijn van het gehoor. Toch kan het best zijn dat er problemen zijn aan ons gehoor. Dat kan op een hele hoop verschillende manieren ontstaan, maar niet altijd kunnen we daar iets aan doen. In deze tekst… Read more »

Welke koelkast is geschikt voor jou?

      Reacties uitgeschakeld voor Welke koelkast is geschikt voor jou?
Seniorplein

Op zoek naar een nieuwe koelkast moet je een aantal keuzes maken. De meeste keuzes zijn op zichzelf niet zo moeilijk, als je weet waar je op moet letten. Hieronder hebben we een aantal keuzes op een rij gezet. Welke koelkast kopen is daardoor voortaan een makkelijke vraag. Vrijstaand of inbouw De eerste keuze die je moet maken is of… Read more »

De meest dure cosmetische ingrepen

      Reacties uitgeschakeld voor De meest dure cosmetische ingrepen
Seniorplein

Iedereen weet dat plastische chirurgie duur is. Dit is voor veel mensen de reden dat ze niet voor een ingreep kiezen. Maar waarom het zo duur is, is voor veel mensen niet duidelijk. Er zijn namelijk wat factoren die invloed hebben op de prijs voor een cosmetische ingreep, zoals ooglidcorrecties prijzen. Er zitten natuurlijk veel verschillen tussen de soorten ingrepen…. Read more »

De lippen van celebraties

      Reacties uitgeschakeld voor De lippen van celebraties
Seniorplein

Niet iedereen krijgt het van natura, we bedoelen hiermee de lippen met veel volume. De bekende celebraties die regelmatig in de verschillende media verschijnen beschikken over lippen met veel volume, in de meeste gevallen is dit niet natuurlijk. Maar hoe komen zij aan die lippen met volume? De laatste jaren hebben er ontwikkelingen in verschillende branches plaats gevonden waardoor een… Read more »

Alle soorten kweeklampen vind u hier!

      Reacties uitgeschakeld voor Alle soorten kweeklampen vind u hier!
Seniorplein

In ons assortiment vind u verschillende soorten kweeklampen zoals u hieronder ziet. Naast dezze technische verdeling kunt u de lampen per toepassing vinden in onze webshop. De meest gekochte lampen zijn combilampen. Deze zijn geschikt voor de groei en bloei van planten. Daarnaast vind u ook een paar speciale lampen in ons aanbod. Bijvoorbeeld een lamp om stekken of moederplanten… Read more »