Category Archives: Beauty en verzorging

Methoden voor het permanent ontharen in Utrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Methoden voor het permanent ontharen in Utrecht

Wat zijn de beste methoden voor het permanent ontharen in Utrecht? Bij het permanent ontharen in Utrecht zijn meerdere methoden mogelijk. Welke methode er gebruikt wordt is voor een groot deel afhankelijk van je haarkleur. Sommige methoden werken namelijk alleen bij donkere haren, terwijl er inmiddels ook methoden zijn ontwikkeld waarmee zowel lichte als donkere haren behandeld kunnen worden. De… Read more »

Het topmerk Aveda vindt u in de webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Het topmerk Aveda vindt u in de webshop

Bent u op zoek naar nieuwe verzorgingsproducten voor uw haar? Wilt u graag iets nieuws proberen, maar weet u niet goed waar u het besteld? Dan kunt u er ook eens over nadenken uw producten online te bestellen. In de webshop van de specialist vindt u verzorgingsproducten, zoals gezichtsverzorgingsproducten, huidverzorgingsproducten en make-up van diverse merken zoals Aveda. Maar ook voor… Read more »

Producten voor de beste gelaatsverzorging verkrijgbaar bij de schoonheidssalon nabij Mechelen

      Reacties uitgeschakeld voor Producten voor de beste gelaatsverzorging verkrijgbaar bij de schoonheidssalon nabij Mechelen

U wilt de beste gelaatsverzorging van de schoonheidssalon nabij Mechelen, uitgevoerd met de beste producten. Deze producten van gerenommeerde merken worden gebruikt bij La Beauté, dé schoonheidssalon in de buurt van Mechelen. Zo gebruikt de specialist onder andere Medex producten. Dankzij het gebruik van natuurlijke componenten en het ontbreken van kleur- en geurstoffen, zijn de producten geschikt voor ieder huidtype,… Read more »

Waarom kiezen voor de kapper in Goes?

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom kiezen voor de kapper in Goes?

Wist je dat de kapper in Goes beschikt over alle nodige kennis van het vakgebied? Omdat er bij de kapper alleen specialisten werkzaam zijn, krijg je altijd het kapsel waar je naar op zoek bent. Het personeel van MOOOI makers & kappers kan jou optimaal van dienst zijn, doordat zij continue bezig zijn met de ontwikkeling van kennis en kwaliteit…. Read more »

Ga met haartrends mee en laat uw haar knippen door een kapper in de Jordaan

      Reacties uitgeschakeld voor Ga met haartrends mee en laat uw haar knippen door een kapper in de Jordaan

Haartrends verschillen ieder seizoen. Gaat u met deze trends mee? Bij D01 Salon, beste kapper nabij de Jordaan in Amsterdam, kunt u niet alleen terecht voor een gewone knipbeurt. U kunt er ook terecht voor diverse speciale behandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Kérastase treatment en massage, voor föhnen, voor het laten bijkleuren van uw uitgroei, voor balayage,… Read more »

Ooglidcorrectie: met een kleine ingreep opnieuw een frisse blik!

      Reacties uitgeschakeld voor Ooglidcorrectie: met een kleine ingreep opnieuw een frisse blik!

Bij Ooglift.nl bent u aan het juiste adres voor een ooglidcorrectie. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze cosmetische ingreep en hebben al meer dan tienduizend behandelingen op onze naam staan. U wordt uitsluitend door hoogopgeleide en gespecialiseerde oogartsen behandeld en bent bij ons dus in goede handen. Een ooglidcorrectie opent uw ogen Het kan erg vervelend zijn als… Read more »

Een persoonlijke liquid facelift

      Reacties uitgeschakeld voor Een persoonlijke liquid facelift

Cosmetische chirurgie bestaat al enige tijd en er zijn veel verschillende operaties, behandelingen en correcties die je kunt ondergaan om het verouderingsproces , dan wel niet tijdelijk te kunnen stoppen. Een facelift is de meest ingrijpbare operatie/correctie die je kunt ondergaan in het gezicht en daarom ook één van de bekendste. Herstel van de huid kan een langere tijd in… Read more »

Boek jouw ooglidcorrectie

      Reacties uitgeschakeld voor Boek jouw ooglidcorrectie

Ooglidcorrecties zijn sinds plastische chirurgie bestaat eigenlijk altijd wel populair geweest. Naarmate je ouder wordt gaat de huid hangen en vooral het gebied rond  je ogen kunnen erg oud eruit komen te zien. Wallen die ontstaan en niet meer weg gaan, je kijkt boos, somber of moe terwijl dit eigenlijk helemaal niet het geval is. Vaak krijgen mensen dan reacties… Read more »

Hulp om mijn libido te verhogen

      Reacties uitgeschakeld voor Hulp om mijn libido te verhogen

Ik ben nu toch al zo’n 19 jaar met dezelfde vrouw, en we hebben het volgens mij zeer goed samen. Maar ik las een paar weken geleden per ongeluk een van haar e-mail naar een goede vriendin die ze al vele jaren kent. Daarin vertelde ze dat ze de laatste tijd toch behoorlijk teleurgesteld was in ons liefdesleven en dat… Read more »