Category Archives: Beauty en verzorging

Welke badjas kies ik voor in de sauna?

      Reacties uitgeschakeld voor Welke badjas kies ik voor in de sauna?

Op een zondagochtend loopt u er vast wel eens in, soms misschien ook net iets te lang, maar dat maakt u niets uit, het is tenslotte weekend. Het kan ook maar zo eens zijn dat u er niet alleen op zondag een draagt, maar ook doordeweeks om heerlijk mee op de bank te ploffen, maar waar hebben wij het nu… Read more »

De kapper in Laren verwacht veel nieuwe klanten

      Reacties uitgeschakeld voor De kapper in Laren verwacht veel nieuwe klanten
Seniorplein

Door het milder worden van de coronacrisis hoopt de ervaren kapper in Laren erop dat langaam aan de klanten terug zullen keren. Daarbij komt nog eens dat een groot aantal mensen natuurlijk al tijden niet naar de kapper is geweest, en dus de behoefte zal hebben om zo snel mogelijk naar de kapper te gaan. Waar normaal sommige mensen misschien… Read more »

Bij de schoonheidssalon in Hengelo krijg je heerlijke behandelingen

      Reacties uitgeschakeld voor Bij de schoonheidssalon in Hengelo krijg je heerlijke behandelingen
Seniorplein

De beste schoonheidssalon in Hengelo is een van de bekendste in de omgeving en heeft veel klanten die standaard terug komen, ook wel vaste klanten genoemd. Maar daarnaast komen er ook steeds meer nieuwe klanten die kennis willen maken met de behandelingen die er in deze salon aan worden geboden. Het verzorgen van de huid is ontzettend belangrijk en soms… Read more »

Een huid verbetering bij de schoonheidssalon in Enschede

      Reacties uitgeschakeld voor Een huid verbetering bij de schoonheidssalon in Enschede
Seniorplein

Bij de schoonheidssalon in Enschede kan je terecht voor de meest uiteenlopende behandeling die allemaal de verbetering van je huid als grootste aandachtspunt hebben, maar daarnaast ook gericht zijn op het laten ontspannen van de klant en het verbeteren van hun schoonheid. Je kunt op de pagina van het contact op de website van de schoonheidssalon in Enschede een afspraak… Read more »

Frisse knipbeurt bij de kappers in Soest

      Reacties uitgeschakeld voor Frisse knipbeurt bij de kappers in Soest
Seniorplein

Bij de kappers in Soest ben je aan het beste adres voor een frisse knipbeurt of het laten maken van een mooie coupe wanneer je een feestje hebt en je haar er perfect bij moet zitten. Iedereen kan hier terecht bij de kappers in Soest. Of je nou een man, ene vrouw of een kind bent, want de kappers in… Read more »

Genieten van een massage in Hengelo

      Reacties uitgeschakeld voor Genieten van een massage in Hengelo
Seniorplein

Een  nieuw vorm van massage is een  massage in Hengelo waarbij de massage wordt afgesloten met een les mindfulness. Door de combinatie van ontspanning en bezig zijn met je geest weet je zeker dat je de salon daarna totaal ontspannen en met nieuwe energie verlaat. Hoe werkt het dan? Het lijkt een bijzonder combinatie, een massage in Hengelo een les… Read more »

Een stralend uiterlijk met injectables Amsterdam.

      Reacties uitgeschakeld voor Een stralend uiterlijk met injectables Amsterdam.
Seniorplein

Laat je verrassen door de mogelijkheden van injectables Amsterdam. Alles is mogelijk je gaat je namelijk veel beter voelen, je straalt weer en je geniet weer van het leven doordat je je ook beter voelt. Laat je je verrassen door het genieten van de nieuwe en een betere uitkomst. Voel je beter en geniet weer van het leven zoals je… Read more »

Methoden voor het permanent ontharen in Utrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Methoden voor het permanent ontharen in Utrecht
Seniorplein

Wat zijn de beste methoden voor het permanent ontharen in Utrecht? Bij het permanent ontharen in Utrecht zijn meerdere methoden mogelijk. Welke methode er gebruikt wordt is voor een groot deel afhankelijk van je haarkleur. Sommige methoden werken namelijk alleen bij donkere haren, terwijl er inmiddels ook methoden zijn ontwikkeld waarmee zowel lichte als donkere haren behandeld kunnen worden. De… Read more »

Ooglidcorrectie: met een kleine ingreep opnieuw een frisse blik!

      Reacties uitgeschakeld voor Ooglidcorrectie: met een kleine ingreep opnieuw een frisse blik!
Seniorplein

Bij Ooglift.nl bent u aan het juiste adres voor een ooglidcorrectie. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van deze cosmetische ingreep en hebben al meer dan tienduizend behandelingen op onze naam staan. U wordt uitsluitend door hoogopgeleide en gespecialiseerde oogartsen behandeld en bent bij ons dus in goede handen. Een ooglidcorrectie opent uw ogen Het kan erg vervelend zijn als… Read more »

Een persoonlijke liquid facelift

      Reacties uitgeschakeld voor Een persoonlijke liquid facelift
Seniorplein

Cosmetische chirurgie bestaat al enige tijd en er zijn veel verschillende operaties, behandelingen en correcties die je kunt ondergaan om het verouderingsproces , dan wel niet tijdelijk te kunnen stoppen. Een facelift is de meest ingrijpbare operatie/correctie die je kunt ondergaan in het gezicht en daarom ook één van de bekendste. Herstel van de huid kan een langere tijd in… Read more »