Category Archives: Zorg

Assertiviteitstraining Enschede kan je helpen om beter in je vel te zitten

      Reacties uitgeschakeld voor Assertiviteitstraining Enschede kan je helpen om beter in je vel te zitten
Seniorplein

Laat de assertiviteitstraining Enschede je helpen om beter in je vel te zitten en je beter te voelen zodat je kan ontspannen en kan genieten van je verdere leven zonder problemen waar je geregeld tegenaan liep. Ben je ook toe aan een training die je kan helpen? Dan kan de assertiviteitstraining in Enschede je helpen om stevig in je schoenen… Read more »

Gezond horen, zien en meten

      Reacties uitgeschakeld voor Gezond horen, zien en meten

Wij geven de hoogste prioriteit voor zorg voor alle leeftijden, samen met het verstrekken van alle benodigde informatie op het gebied van horen, zien en meten. U vindt alle benodigde producten omtrent uw gezondheid op één plek: bij Care Delta. Bovendien hebben we alle ervaring en experts op dit gebied, waardoor we de juiste oplossingen kunnen vinden voor medische complicaties… Read more »

U heeft thuiszorg nodig in Zoetermeer? Kies voor thuiszorg van HappyNurse

      Reacties uitgeschakeld voor U heeft thuiszorg nodig in Zoetermeer? Kies voor thuiszorg van HappyNurse

Wanneer u plots hulpbehoevend wordt en thuis verzorging en ondersteuning nodig heeft, dan komt u in aanmerking voor thuiszorg en/of thuishulp. HappyNurse is een thuiszorgorganisatie en biedt hulp en thuiszorg in Zoetermeer. De hulp die HappyNurse biedt is tijdelijk of langer van aard. Dit is afhankelijk van uw situatie. Dit kan zijn vanwege een handicap of omdat u hulp nodig… Read more »