Category Archives: Zorg

Douchebrancard kopen: waar moet je op letten?

      Reacties uitgeschakeld voor Douchebrancard kopen: waar moet je op letten?
Seniorplein

Tegenwoordig zijn er verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar, waarmee je een woning of zorginstelling veiliger kunt maken en daarmee je wooncomfort vergroot. Denk bijvoorbeeld aan een traplift, welke je dagelijks omhoog en naar beneden brengt. Of wat te denken van een steun voor in het toilet? De steun maakt het veel gemakkelijker om weer op te staan van de toiletpot. Zeker senioren… Read more »

Koopgids: Seniorenbed aanschaffen

      Reacties uitgeschakeld voor Koopgids: Seniorenbed aanschaffen
Seniorplein

Koopgids: Seniorenbed aanschaffen Een goede nachtrust is belangrijk. Na een goede nacht slapen begin je namelijk uitgerust aan de volgende dag. Om je nachtrust te stimuleren, is een goed bed is dus essentieel, zeker voor senioren.  Als senior heb je vaak specifieke wensen als het gaat om de aankoop van een nieuw bed. Daarom zijn uiteindelijk de senioren bedden geïntroduceerd…. Read more »

Een mantelzorg chalet huren bij mantelzorg Wernsen

      Reacties uitgeschakeld voor Een mantelzorg chalet huren bij mantelzorg Wernsen
Seniorplein

Bij mantelzorg Wernsen worden er verschillende soorten van een mantelzorg chalet verhuurd en ook verkocht. Dit project is opgezet om mensen die behoefte hebben aan mantelzorg op een heel fijne en eenvoudige manier te kunnen faciliteren. Wanneer je mantelzorg aan iemand moet of wilt geven is het niet handig wanneer er allemaal obstakels zijn waardoor dit onmogelijk is of het… Read more »

Veiligheid voorop met een alarmknop ouderen

      Reacties uitgeschakeld voor Veiligheid voorop met een alarmknop ouderen

Ouderen onder ons willen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dit omdat het hun eigen vertrouwde omgeving is en daar hopen ze nog heel lang van te kunnen genieten. Wanneer een ouder persoon zelfstandig wenst te wonen kan je de veiligheid waarborgen dankzij een alarmknop ouderen. Deze vorm van alarm is ideaal en zeer aangenaam om te gebruiken…. Read more »

Wat is ‘spoedzorg’ precies?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat is ‘spoedzorg’ precies?
Seniorplein

Mogelijk heb je wel eens gehoord van de term ‘spoedzorg’. Maar wat is het precies? Wij lichten het toe in dit artikel! Wat is spoedzorg? Spoedzorg wordt ook wel ‘acute zorg’ genoemd. Er is sprake van spoedzorg wanneer een persoon onverwachts medische hulp nodig heeft. Hierbij heeft deze persoon direct hulp nodig, er kan dus niet gewacht worden tot een… Read more »

De diagnose: fibromyalgie in Almelo

      Reacties uitgeschakeld voor De diagnose: fibromyalgie in Almelo
Seniorplein

Wanneer je de vreselijke diagnose van de zware fibromyalgie in Almelo krijgt stort er natuurlijk een wereld voor je in. Het is nieuws wat je liever niet had gehoord en dat kan zeer hard aankomen. Het betekent dat je steeds minder zal kunnen gaan bewegen en de kracht in je spieren en gewrichten gaat verliezen. Maar ondanks deze diagnose is… Read more »

Assertiviteitstraining Enschede kan je helpen om beter in je vel te zitten

      Reacties uitgeschakeld voor Assertiviteitstraining Enschede kan je helpen om beter in je vel te zitten
Seniorplein

Laat de assertiviteitstraining Enschede je helpen om beter in je vel te zitten en je beter te voelen zodat je kan ontspannen en kan genieten van je verdere leven zonder problemen waar je geregeld tegenaan liep. Ben je ook toe aan een training die je kan helpen? Dan kan de assertiviteitstraining in Enschede je helpen om stevig in je schoenen… Read more »

Gezond horen, zien en meten

      Reacties uitgeschakeld voor Gezond horen, zien en meten

Wij geven de hoogste prioriteit voor zorg voor alle leeftijden, samen met het verstrekken van alle benodigde informatie op het gebied van horen, zien en meten. U vindt alle benodigde producten omtrent uw gezondheid op één plek: bij Care Delta. Bovendien hebben we alle ervaring en experts op dit gebied, waardoor we de juiste oplossingen kunnen vinden voor medische complicaties… Read more »

U heeft thuiszorg nodig in Zoetermeer? Kies voor thuiszorg van HappyNurse

      Reacties uitgeschakeld voor U heeft thuiszorg nodig in Zoetermeer? Kies voor thuiszorg van HappyNurse

Wanneer u plots hulpbehoevend wordt en thuis verzorging en ondersteuning nodig heeft, dan komt u in aanmerking voor thuiszorg en/of thuishulp. HappyNurse is een thuiszorgorganisatie en biedt hulp en thuiszorg in Zoetermeer. De hulp die HappyNurse biedt is tijdelijk of langer van aard. Dit is afhankelijk van uw situatie. Dit kan zijn vanwege een handicap of omdat u hulp nodig… Read more »