Category Archives: Woning en Tuin

Een complete uitstraling met zwart stalen huisnummers!

      Reacties uitgeschakeld voor Een complete uitstraling met zwart stalen huisnummers!

Zwart stalen huisnummers zijn de afgelopen tijd erg populair geworden. Naast de strakke uitstraling geeft het je huis ook een moderne touch. Maar waarom zijn deze nummers zo populair en werkt staal wel in ons regenachtige kikkerland? In dit artikel vind je alle antwoorden! De trend van nu Steeds meer mensen kiezen voor een modern interieur, dit gaat vaak gepaard… Read more »

Positieve & negatieve effecten van zonne-energie

      Reacties uitgeschakeld voor Positieve & negatieve effecten van zonne-energie
Seniorplein

Zonne-energie heeft het potentieel om de manier waarop de wereld aan zijn energie komt drastisch te veranderen. Terwijl zonne-energie via zonnepanelen een van de schoonste vormen van energie ter wereld is, hebben plannen om zonneparken op schaal van nutsbedrijven te ontwikkelen geleid tot bezorgdheid over de mogelijke gevolgen voor het milieu. Klimaatverandering De verbranding van fossiele brandstoffen voor energie blijft… Read more »

Altijd weer snel in eigen huis

      Reacties uitgeschakeld voor Altijd weer snel in eigen huis
Seniorplein

Raak niet gefrustreerd of in paniek als je buitengesloten raakt want het overkomt iedereen weleens en het is heel makkelijk op te lossen. Je kunt gewoon contact opnemen met een slotenmaker in Den Haag en je bent binnen no time weer binnen in eigen huis. Dertig minuten garantie De meeste slotenmakers in Den Haag geven tegenwoordig zelfs dertig minuten garantie… Read more »

Een goede makelaar in Borne inschakelen?

      Reacties uitgeschakeld voor Een goede makelaar in Borne inschakelen?
Seniorplein

Bent u op zoek naar een makelaar in Borne, omdat u uw huis wilt verkopen of wilt u juist een huis kopen of heeft u een taxatierapport nodig? Dan is het slim om een makelaar in Borne in te schakelen. Een makelaar in Borne kan u zeker van dienst zijn. Een huis kopen met behulp van een makelaar in Borne… Read more »

Laten bouwen van een kapschuur

      Reacties uitgeschakeld voor Laten bouwen van een kapschuur
Seniorplein

Door wie wordt de kapschuur gebouwd? Wil je graag een kapschuur laten bouwen? Dan wil je natuurlijk ook dat deze schuur gebouwd wordt door mensen die daar verstand van hebben. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Vrijwel alle bouwbedrijven werken samen met ervaren vakmensen. Zij willen tenslotte niet het risico lopen dat de constructie van de… Read more »

Welk soort dak kies jij?

      Reacties uitgeschakeld voor Welk soort dak kies jij?
Seniorplein

In dit artikel ga ik vertellen wat de meest voorkomende daken zijn voor je huis. Waarom? Omdat je een dak hooguit één en heel misschien twee keer vervangt in je leven en ik je graag wil helpen met het maken van de juiste keuze. De meest voorkomende daken zijn betonnen dakpannen, stalen dakpanplaten en een rieten dak. Natuurlijk heeft iedere… Read more »

Een serrebouwer inhuren

      Reacties uitgeschakeld voor Een serrebouwer inhuren
Seniorplein

Voordat je een serrebouwer gaat inhuren is het verstandig om hier eerst wat onderzoek naar te doen en dit is tegenwoordig heel makkelijk. Op het internet kun je namelijk veel recensies terug vinden over verschillende serrebouwer bedrijven. Je kunt zien wat de ervaringen van anderen waren en wat het resultaat van hun werk was. Het komt namelijk wel voor dat… Read more »

Houten vloeren kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Houten vloeren kopen
Seniorplein

Ik was bezig met het verbouwen van mijn keuken, omdat er een kast in de keuken helemaal scheef hing. Dit kwam omdat het rails systeem was afgebroken van de kast. Ik wilde dit gaan repareren door er een plank achter te bouwen zodat het systeem weer vastgezet kon worden aan de kast. Toen ik de kastdeur eruit haalde om het… Read more »

Coniferen snoeien in maart

      Reacties uitgeschakeld voor Coniferen snoeien in maart
Seniorplein

Uw coniferen snoeien in maart is eigenlijk te vroeg. In maart is de kans groot dat het ’s nachts of overdag soms nog vriest. Wanneer u net uw coniferen gesnoeid heeft en het gaat buiten vriezen dan is de kans zeer groot dat de coniferen door de vorst beschadigd raken. Die beschadigingen zouden ertoe kunnen leiden dat de coniferen bruine… Read more »

Leegstandswetverhuur Deventer

      Reacties uitgeschakeld voor Leegstandswetverhuur Deventer
Seniorplein

Geïnteresseerd in leegstandswetverhuur Deventer? Neem contact op met Huis Verhuren Deventer voor een zorgeloze verhuurperiode! Leegstandswetverhuur Deventer: wat is leegstandswetverhuur? Bij leegstandswetverhuur verhuurd u uw te koop staande woning. Zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. U kunt een leegstandswetvergunning aanvragen bij uw gemeente, uw verhuurmakelaar van Huis Verhuren Deventer kan u hierbij… Read more »