Category Archives: Woning en Tuin

Altijd weer snel in eigen huis

      Reacties uitgeschakeld voor Altijd weer snel in eigen huis

Raak niet gefrustreerd of in paniek als je buitengesloten raakt want het overkomt iedereen weleens en het is heel makkelijk op te lossen. Je kunt gewoon contact opnemen met een slotenmaker in Den Haag en je bent binnen no time weer binnen in eigen huis. Dertig minuten garantie De meeste slotenmakers in Den Haag geven tegenwoordig zelfs dertig minuten garantie… Read more »

Een goede makelaar in Borne inschakelen?

      Reacties uitgeschakeld voor Een goede makelaar in Borne inschakelen?

Bent u op zoek naar een makelaar in Borne, omdat u uw huis wilt verkopen of wilt u juist een huis kopen of heeft u een taxatierapport nodig? Dan is het slim om een makelaar in Borne in te schakelen. Een makelaar in Borne kan u zeker van dienst zijn. Een huis kopen met behulp van een makelaar in Borne… Read more »

Laten bouwen van een kapschuur

      Reacties uitgeschakeld voor Laten bouwen van een kapschuur

Door wie wordt de kapschuur gebouwd? Wil je graag een kapschuur laten bouwen? Dan wil je natuurlijk ook dat deze schuur gebouwd wordt door mensen die daar verstand van hebben. Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Vrijwel alle bouwbedrijven werken samen met ervaren vakmensen. Zij willen tenslotte niet het risico lopen dat de constructie van de… Read more »

Welk soort dak kies jij?

      Reacties uitgeschakeld voor Welk soort dak kies jij?

In dit artikel ga ik vertellen wat de meest voorkomende daken zijn voor je huis. Waarom? Omdat je een dak hooguit één en heel misschien twee keer vervangt in je leven en ik je graag wil helpen met het maken van de juiste keuze. De meest voorkomende daken zijn betonnen dakpannen, stalen dakpanplaten en een rieten dak. Natuurlijk heeft iedere… Read more »

Een serrebouwer inhuren

      Reacties uitgeschakeld voor Een serrebouwer inhuren

Voordat je een serrebouwer gaat inhuren is het verstandig om hier eerst wat onderzoek naar te doen en dit is tegenwoordig heel makkelijk. Op het internet kun je namelijk veel recensies terug vinden over verschillende serrebouwer bedrijven. Je kunt zien wat de ervaringen van anderen waren en wat het resultaat van hun werk was. Het komt namelijk wel voor dat… Read more »

Verwarm uw voeten met houtlook tegels en keramische tegels

      Reacties uitgeschakeld voor Verwarm uw voeten met houtlook tegels en keramische tegels

U wilt uw voeten het nodige comfort bieden tijdens de koude winterdagen. Heeft u al vloerverwarming in uw woning? Nieuwbouwwoningen worden zelfs regelmatig standaard opgeleverd met vloerverwarming. Wilt u deze gaan laten aanleggen? Dan is het belangrijk om u te realiseren dat vloerverwarming niet zomaar goed samengaat met alle vloeren. Zo is het niet aan te raden om vloerverwarming te… Read more »

Houten vloeren kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Houten vloeren kopen

Ik was bezig met het verbouwen van mijn keuken, omdat er een kast in de keuken helemaal scheef hing. Dit kwam omdat het rails systeem was afgebroken van de kast. Ik wilde dit gaan repareren door er een plank achter te bouwen zodat het systeem weer vastgezet kon worden aan de kast. Toen ik de kastdeur eruit haalde om het… Read more »

Vraag advies over vloerverwarming aanleggen in uw vloer

      Reacties uitgeschakeld voor Vraag advies over vloerverwarming aanleggen in uw vloer

Het is verstandig om advies te vragen over vloerverwarming in uw vloer voordat u begint met aanleggen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. In principe kan vloerverwarming gelegd worden onder iedere soort vloer. Er zijn echter wel een aantal factoren om rekening mee te houden wanneer u vloerverwarming wilt aanleggen. Iedere soort vloerbedekking heeft een eigen mate… Read more »

Goedkoop kunstgras aanleggen dat niet van echt gras te onderscheiden is

      Reacties uitgeschakeld voor Goedkoop kunstgras aanleggen dat niet van echt gras te onderscheiden is

Het aanleggen van kunstgras in uw tuin zorgt ervoor dat u het gevoel heeft echt buiten te zijn. Het vervelende is dat echt gras veel onderhoud nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan het maaien van het gras, maar er is meer. Zo raakt het gras ook snel beschadigd wanneer het bijvoorbeeld een tijd niet geregend heeft. Bovendien zijn er… Read more »

Coniferen snoeien in maart

      Reacties uitgeschakeld voor Coniferen snoeien in maart

Uw coniferen snoeien in maart is eigenlijk te vroeg. In maart is de kans groot dat het ’s nachts of overdag soms nog vriest. Wanneer u net uw coniferen gesnoeid heeft en het gaat buiten vriezen dan is de kans zeer groot dat de coniferen door de vorst beschadigd raken. Die beschadigingen zouden ertoe kunnen leiden dat de coniferen bruine… Read more »