Category Archives: Gezondheid

Goede fysiotherapie in Zeist

      Reacties uitgeschakeld voor Goede fysiotherapie in Zeist

Bent u opzoek naar fysiotherapie in Zeist die ervaren fysiotherapeuten in dienst heeft en u zo snel mogelijk van uw probleem afhelpen? Bekijk dan nu de website van de onderneming die deze fysiotherapie in Zeist voor u aanbied. Op de website van deze onderneming kunt u alle informatie vinden over het bedrijf en waarvoor u hier overal voor terecht kunt,… Read more »

Een hernia oplossen gaat verder dan één behandeling

      Reacties uitgeschakeld voor Een hernia oplossen gaat verder dan één behandeling

De professionele werknemers van Chiropractie Munksgaard hebben het liefst dat u zo snel mogelijk herstelt. Daarom wordt u gedurende uw behandeling zo intensief mogelijk begeleid. Niet alleen wordt er tijdens uw hernia behandeling gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. U ontvangt naast een behandeling op maat ergonomische adviezen, algemene gezondheidsadviezen en specifieke oefeningen. Hiermee wordt het herstel zoveel mogelijk… Read more »

Sportmassage in Zaandam nodig?

      Reacties uitgeschakeld voor Sportmassage in Zaandam nodig?

Wat zijn de voordelen van een sportmassage in Zaandam? Het ondergaan van een sportmassage in Zaandam heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je spieren weer goed aanvoelen. Spierpijn kan op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld doordat je flink hebt gesport of doordat je veel spanning in je lichaam hebt. Het is dan moeilijk om je te ontspannen. Tevens… Read more »

Samen met de BHV cursus van de specialist creëert u een veilige werkomgeving

      Reacties uitgeschakeld voor Samen met de BHV cursus van de specialist creëert u een veilige werkomgeving

Ieder bedrijf moet zich voorbereiden op noodgevallen. Mede daarom is het dan ook verplicht om te allen tijde een BHV’er op de werkvloer te hebben die kan handelen tijdens deze noodsituaties. Een medewerker met een BHV diploma kan eerste hulp verlenen, ontruimen en een beginnende brand bestrijden. Dit geeft niet alleen u een veilig gevoel, maar ook al uw medewerkers…. Read more »

Heerlijke Aleppo zeep en andere verzorgingsproducten in de online shop

      Reacties uitgeschakeld voor Heerlijke Aleppo zeep en andere verzorgingsproducten in de online shop

Geniet van heerlijke verzorgingsproducten zonder de deur uit te hoeven! Geniet van zachte zeep die lekker ruikt, voedende shampoo en crème voor een zachte huid. Maar wat als je geen tijd hebt om naar een winkel te gaan om jouw favoriete verzorgingsproducten aan te schaffen? Dan biedt de webwinkel van Olijverie een uitkomst. Hier kun je al jouw natuurlijke verzorgingsproducten,… Read more »

Naast werkschoenen en veiligheidsschoenen koop je bij de specialist ook werkkleding

      Reacties uitgeschakeld voor Naast werkschoenen en veiligheidsschoenen koop je bij de specialist ook werkkleding

Bij Schoenen van Staal kies je uit een uitgebreid assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen voor dames en heren. Ben je op zoek naar trendy en sportieve werkkleding bij je schoenen? Dan kun je hier ook terecht! In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard…. Read more »

Kinderdiëtist helpt bij het Prikkelbare Darm Syndroom

      Reacties uitgeschakeld voor Kinderdiëtist helpt bij het Prikkelbare Darm Syndroom

Het Prikkelbare Darm Syndroom is ontzettend vervelend, maar wat doet u er aan? De hulp inschakelen van een kinderdiëtist kan al veel helpen. Diëtistenpraktijk De Voedietist heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van professionele voedingsadviezen en hierdoor zeer bekend met het Prikkelbare Darm Syndroom, ook wel PDS. Wanneer uw kind last heeft van PDS betekent dit… Read more »

Last van uw voeten? Breng een bezoek aan de specialist in podotherapie in Dordrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Last van uw voeten? Breng een bezoek aan de specialist in podotherapie in Dordrecht

Heeft u last van uw voeten en wilt u weten of de specialist in podotherapie in Dordrecht u kan helpen? Podotherapie Van der Nat, gevestigd in Dordrecht en Barendrecht helpt u van al uw voetproblemen af. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit een afwijkende werking van uw voeten of looppatroon. Bovendien is een behandeling voor een huid- of nagelaandoening… Read more »

Afvallen met een afslankband

      Reacties uitgeschakeld voor Afvallen met een afslankband

Afvallen blijft iets waar een heleboel mensen hun hele leven mee bezig kunnen zijn. Het is lastig om te bepalen waarom jij je doelstelling in gewicht niet haalt. Het kan zijn dat je echt met lichamelijk problemen kamt in de vorm van een bacterie, maar je kan natuurlijk ook een blessure hebben aan je gewrichten of spieren. Misschien is het… Read more »

Botox tegen hoofdpijn

      Reacties uitgeschakeld voor Botox tegen hoofdpijn

Veel mensen hebben vaak last van hoofdpijn. Iedereen heeft er regelmatig last van. Het lastige van hoofdpijn is dat het vaak moeilijk te achterhalen wat de oorzaak is en wat je er precies aan kan doen. Veel mensen hebben ook last van migraine of spanningshoofdpijn en dit is weer heel wat ander dan een hoofdpijn door vastzittend snot. Het kan… Read more »