Category Archives: Gezondheid

Fysiofitness weet de knoop door te hakken in Nijmegen.

      Reacties uitgeschakeld voor Fysiofitness weet de knoop door te hakken in Nijmegen.
Seniorplein

Veel mensen kiezen voor fijne Nijmegen fysiofitness omdat we gewoon de beste zijn in ons werk. Er zijn tal van verschillende klachten die door de Nijmeegse fysiofitness therapeut aangepakt kan worden. En daar staan de meeste mensen volledig open voor. De Nijmeegse fysiofitness combineert de behandeling dat kan maken dat u als patiënt dan ook aan uw trekken komt en… Read more »

Het effect van vergrijzing in de zorg

      Reacties uitgeschakeld voor Het effect van vergrijzing in de zorg
Seniorplein

Als we nu geen actie ondernemen, heeft de Nederlandse bevolking over een decennium al een groot probleem. Nederland vergrijst. Mensen worden steeds ouder, maar de capaciteit en het geld dat beschikking wordt gesteld stijgt niet mee met de levensverwachting. Over 10 jaar zijn er naar verwachting 400.000 80-jarigen meer dan nu. Gebrek aan personeel Waar het vooral knelt is het… Read more »

Leren omgaan met agressie kan je leven redden

      Reacties uitgeschakeld voor Leren omgaan met agressie kan je leven redden
Seniorplein

Het is belangrijk om als trainee elk vorm van goed omgaan met agressie te herkennen er ook op de juiste manieren om weten of kunnen gaan. Dat leer je bij een agressie training. Je leert ook jezelf te controleren en jouw eigen agressie onder controle te hebben. Het zorgt er ook voor dat conflicten voorkomen kunnen worden. Bij zo een… Read more »

Zo krijg je je stralende lach terug

      Reacties uitgeschakeld voor Zo krijg je je stralende lach terug
Seniorplein

Veel mensen willen niets liever dan een stralend witte glimlach. Witte tanden worden vaak als aantrekkelijk gezien en veel mensen proberen dit dan ook te bereiken. Er zijn veel diverse methodes en hulpmiddelen bekend om gele tanden te verhelpen, maar wat helpt nu echt? Wil jij graag een aantrekkelijk wit en gezond gebit? Volg dan de volgende 5 tips om… Read more »

Lekker losjes en zorgeloos met de Fysiotherapeut in Kampen

      Reacties uitgeschakeld voor Lekker losjes en zorgeloos met de Fysiotherapeut in Kampen
Seniorplein

Bent u op zoek naar een fijne fysiotherapeut in Kampen en omstreken, zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Wij zijn al jaren de beste Fysiotherapeut in Kampen en doen dit met plezier. Al jaren helpen wij de mensen in Kampen met hun lichamelijke problemen. De Fysiotherapeut in Kampen helpt u met uw spieren en… Read more »

Hernia genezen zonder operatie

      Reacties uitgeschakeld voor Hernia genezen zonder operatie
Seniorplein

De hernia van de schijf wordt veroorzaakt door veroudering, slijtage of verplaatsing van de tussenwervelschijf, een soort systeem dat de impact van de beweging van het lichaam, gelegen tussen de wervels, absorbeert.  De vorming van de hernia van de discus veroorzaakt een acuut ontstekingsproces, dat over het algemeen pijn in de heupzenuw veroorzaakt, geïnitieerd in de regio van de lumbale… Read more »

Kerst met een kersttrui

      Reacties uitgeschakeld voor Kerst met een kersttrui
Seniorplein

Je ziet ze steeds vaker in kerstfilms verschijnen; de christmas sweaters. Denk bijvoorbeeld aan Bridget Jones Diary. In deze welbekende comedy komt de vriend van de hoofdpersoon in een verschrikkelijk lelijke kerstmis trui binnen lopen tijdens het kerstdiner. Maar ook op straat zie je ten tijde van kerst, steeds meer kersttruien verschijnen. Iedereen lijkt er aan mee te doen en… Read more »

Goede fysiotherapie in Zeist

      Reacties uitgeschakeld voor Goede fysiotherapie in Zeist
Seniorplein

Bent u opzoek naar fysiotherapie in Zeist die ervaren fysiotherapeuten in dienst heeft en u zo snel mogelijk van uw probleem afhelpen? Bekijk dan nu de website van de onderneming die deze fysiotherapie in Zeist voor u aanbied. Op de website van deze onderneming kunt u alle informatie vinden over het bedrijf en waarvoor u hier overal voor terecht kunt,… Read more »

Sportmassage in Zaandam nodig?

      Reacties uitgeschakeld voor Sportmassage in Zaandam nodig?
Seniorplein

Wat zijn de voordelen van een sportmassage in Zaandam? Het ondergaan van een sportmassage in Zaandam heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je spieren weer goed aanvoelen. Spierpijn kan op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld doordat je flink hebt gesport of doordat je veel spanning in je lichaam hebt. Het is dan moeilijk om je te ontspannen. Tevens… Read more »

Afvallen met een afslankband

      Reacties uitgeschakeld voor Afvallen met een afslankband
Seniorplein

Afvallen blijft iets waar een heleboel mensen hun hele leven mee bezig kunnen zijn. Het is lastig om te bepalen waarom jij je doelstelling in gewicht niet haalt. Het kan zijn dat je echt met lichamelijk problemen kamt in de vorm van een bacterie, maar je kan natuurlijk ook een blessure hebben aan je gewrichten of spieren. Misschien is het… Read more »