Category Archives: Gezondheid

Hernia genezen zonder operatie

      Reacties uitgeschakeld voor Hernia genezen zonder operatie
Seniorplein

De hernia van de schijf wordt veroorzaakt door veroudering, slijtage of verplaatsing van de tussenwervelschijf, een soort systeem dat de impact van de beweging van het lichaam, gelegen tussen de wervels, absorbeert.  De vorming van de hernia van de discus veroorzaakt een acuut ontstekingsproces, dat over het algemeen pijn in de heupzenuw veroorzaakt, geïnitieerd in de regio van de lumbale… Read more »

Kerst met een kersttrui

      Reacties uitgeschakeld voor Kerst met een kersttrui
Seniorplein

Je ziet ze steeds vaker in kerstfilms verschijnen; de christmas sweaters. Denk bijvoorbeeld aan Bridget Jones Diary. In deze welbekende comedy komt de vriend van de hoofdpersoon in een verschrikkelijk lelijke kerstmis trui binnen lopen tijdens het kerstdiner. Maar ook op straat zie je ten tijde van kerst, steeds meer kersttruien verschijnen. Iedereen lijkt er aan mee te doen en… Read more »

Goede fysiotherapie in Zeist

      Reacties uitgeschakeld voor Goede fysiotherapie in Zeist
Seniorplein

Bent u opzoek naar fysiotherapie in Zeist die ervaren fysiotherapeuten in dienst heeft en u zo snel mogelijk van uw probleem afhelpen? Bekijk dan nu de website van de onderneming die deze fysiotherapie in Zeist voor u aanbied. Op de website van deze onderneming kunt u alle informatie vinden over het bedrijf en waarvoor u hier overal voor terecht kunt,… Read more »

Sportmassage in Zaandam nodig?

      Reacties uitgeschakeld voor Sportmassage in Zaandam nodig?
Seniorplein

Wat zijn de voordelen van een sportmassage in Zaandam? Het ondergaan van een sportmassage in Zaandam heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je spieren weer goed aanvoelen. Spierpijn kan op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld doordat je flink hebt gesport of doordat je veel spanning in je lichaam hebt. Het is dan moeilijk om je te ontspannen. Tevens… Read more »

Afvallen met een afslankband

      Reacties uitgeschakeld voor Afvallen met een afslankband
Seniorplein

Afvallen blijft iets waar een heleboel mensen hun hele leven mee bezig kunnen zijn. Het is lastig om te bepalen waarom jij je doelstelling in gewicht niet haalt. Het kan zijn dat je echt met lichamelijk problemen kamt in de vorm van een bacterie, maar je kan natuurlijk ook een blessure hebben aan je gewrichten of spieren. Misschien is het… Read more »

Botox tegen hoofdpijn

      Reacties uitgeschakeld voor Botox tegen hoofdpijn
Seniorplein

Veel mensen hebben vaak last van hoofdpijn. Iedereen heeft er regelmatig last van. Het lastige van hoofdpijn is dat het vaak moeilijk te achterhalen wat de oorzaak is en wat je er precies aan kan doen. Veel mensen hebben ook last van migraine of spanningshoofdpijn en dit is weer heel wat ander dan een hoofdpijn door vastzittend snot. Het kan… Read more »

Een leefstijl waar iedereen blij van word, gezondheid op nummer 1

      Reacties uitgeschakeld voor Een leefstijl waar iedereen blij van word, gezondheid op nummer 1
Seniorplein

Je leefstijl wat is dit eigenlijk en wat houd een gezonde leefstijl in. Kijk ook goed of het hierin belangrijk is dat u gaat verhuizen naar een goede omgeving.  makkelijk gezegd is je leefstijl gewoon wie je bent, wat je eet en wat je doet dus kort gezegd hoe je leeft. Alles om je heen je vrienden, famlilie, medesporters iedereen… Read more »

Goede mondzorg voorkomt tandvleesproblemen

      Reacties uitgeschakeld voor Goede mondzorg voorkomt tandvleesproblemen

Ontstoken tandvlees is een vervelende aandoening. Het zorgt voor irritatie tijdens het eten en levert pijn op bij het tandenpoetsen. Tandvlees kan ontstoken raken door de aanwezigheid van bacteriën in de mond. Deze veroorzaken tandplak, terwijl de afvalstoffen die zij uitscheiden invloed hebben op de gezondheid van het tandvlees.  Als het tandvlees gezond is, heeft het een lichtroze kleur en… Read more »

Chakra hulpmiddelen om je lichaam in balans te brengen

      Reacties uitgeschakeld voor Chakra hulpmiddelen om je lichaam in balans te brengen
Seniorplein

Chakra betekent letterlijk vertaald het wiel. Deze eeuwenoude methode staat nauw verbonden aan de Indiase geneeskunst. Volgens deze geneeskunst bestaat je lichaam uit verschillende energiebronnen. Uit deze energiebronnen haal je de levenskracht om door te gaan met je leven. Doordat de bronnen door je lichaam heen stromen wordt de cirkel weer rondgemaakt oftewel Chakra. In totaal zijn er zeven chakra’s… Read more »

Een gezond lijf met gezonde bloedvaten

      Reacties uitgeschakeld voor Een gezond lijf met gezonde bloedvaten
Seniorplein

Wij Nederlanders zijn over het algemeen best een gezond volkje, maar ook wij hebben zo onze klachten. Het vervelende is bovendien dat je niet altijd weet wat er precies aan de hand is, omdat je er geen problemen van ondervindt. Maar dat je geen problemen of klachten ervaart, wil niet zeggen dat alles per se in orde is. Wanneer je… Read more »